Rahoitus

Alan johtava data ja näkemys tukevat sinua ajoneuvon rahoitusprosessin kaikissa vaiheissa, jotta voit hallita riskejä tehokkaasti ja maksimoida voittosi.

Miten voimme auttaa sinua

Helsingin kaupunki

Ajoneuvon tunnistuksesta teknisten tietojen hankkimiseen sekä nykyisten ja tulevien trendien asiantuntija-analyysiin, me tarjoamme sinulle datan ja työkalut, joita tarvitset hallitaksesi varastoa, tehdäksesi oikeita päätöksiä sekä verrataksesi uudelleenmarkkinoinnin tehokkuutta.

Korkeita rakennuksia

Miksi käyttää Autovistaa

Datamme, hinta-arviomme ja asiantuntijoidemme näkemykset auttavat sinua tekemään perusteltuja rahoituspäätöksiä varmasta tulevasta arvosta, sopimuksen hinnoittelusta sekä luototusasteen arvioimisesta riskialttiilla markkinoilla:

Pilvenpiirtäjä

Vähennä riskiä

Käytä jäännösarvojen ennustedataamme kuukausittaisten hintojen laskemiseen ja vähennä rahoitussopimuksen aikaista riskiä.

Kuusi etua, jotka jäännösarvojen seuraaminen sinulle tarjoaa

Tammerkoski

Aseta oikea rahoituksen määrä

Autovistan alan johtavat työkalut auttavat sinua:

  • Etsimään nopeasti ajoneuvon tiedot rekisterikilven perusteella.
  • Vahvistamaan kaikki peruslisävarusteet sekä vapaavalintaiset lisävarusteet.

Iso liikenneympyrä

Realisoi rahoituspalautukset tehokkaasti

Låt er inte drabbas av förluster i samband med inbytesbilar – använd våra uppgifter för att sälja fordonet igen baserat på detaljhandelsvärden och kriterier som geografisk plats med mera.

Kaksi pilvenpiirtäjää

Käytä luotettavaa ja paikkansapitävää dataa

Autovista -tiimimme raportoi datamme paikkansapitävyydestä kuukausittain, joten sinulla on aina käytettävissäsi paras ja viimeisin tieto, joihin perustaa lainapäätökset ja joilla hallita riskiäsi.

Katso alla oleva video

Trouble viewing the video? Click here

EV-volumes

Luotettavat ja asiantuntevat sähköautojen määrä- ja markkinaennustetiedot. Tarjoamme yksilöllisiä, korkealaatuisia ja erittäin tarkkoja sähköajoneuvojen seuranta- ja ennustetietosarjoja.

Lue lisää

Mitkä tekijät ajavat autoalan murrosta kahden seuraavan vuoden aikana?

Autovistan Valuations and Insights -osaston johtaja Andreas Geilenbruegge luo katseen tulevaan ja kertoo autoalan tulevista murrosta ajavista tekijöistä kahden seuraavan vuoden aikana. Mitä muutosta polttomoottorien ja sähköautojen suhteen odotetaan? Miten markkinat reagoivat näihin murroksiin? Miten ne vaikuttavat koko alaan?

Ratkaisumme

Residual Value Monitor

Seuraa, analysoi ja vertaa, miten hyvin kilpailijasi varastot toimivat verrattuna omaasi, sekä paikallisesti että Euroopassa.

Residual Value Intelligence

Seuraa käytettyjen automarkkinoiden nousuja ja laskuja. Näin voit maksimoida tulot ja varmistaa voittomarginaalejasi.

Ajoneuvotyyppien jäännösarvoennusteet

Leasingvuokrien määrittäminen ja jännösarvoennusteiden laskenta.

VIS Web Service rajapinta

Integroi ajoneuvodatamme ja jäännösarvomme palveluihisi ja luo lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

EV-volumes

Luotettavat ja asiantuntevat sähköautojen määrä- ja markkinaennustetiedot.

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.