Fleet ja leasing

Suojele voittomarginaalia ja lisää liikevaihtoa hallitsemalla kalustovalintojasi, rahoituspäätöksiäsi sekä uudelleenmarkkinointisi toimintakykyä.

Miten voimme auttaa sinua

Liikkuva auto

Tarjoamalla paikkansapitävää tietoa ja näkemyksiä tuemme sinun ja asiakkaidesi ajoneuvojen hankkimiseen liittyvää päätöksentekoa niin leasingissa ja vuokraamisessa kuin ajoneuvokannan hallitsemisessakin. Autamme myös pitämään huolta sijoitusriskeistäsi ajoneuvon hankkimisesta myyntiin asti.

Urbaani maisema

Miksi käyttää Autovistaa

Autamme sinua määrittelemään ja ennustamaan jäännösarvoja ja omistamisesta johtuvia kokonaiskustannuksia yksittäisten ajoneuvojen, käyttövoimatyyppien tai portfolioiden perusteella sekä tunnistamaan riskejä, jotka uhkaavat yrityksesi voittoa tai kasvua.

Pakettiautoja

Onnistu riskien hallinnassa

Tämänhetkiset markkinahintatietomme ja jäännösarvoennusteemme auttavat sinua:

  • Valitsemaan ne ajoneuvot ja laitteet, jotka vastaavat sinun ja asiakkaidesi tarpeisiin
  • Määrittämään optimaalisen riskin kullekin ajoneuvolle tai koko valikoimalle
  • Muokkaamaan autokannan ylläpitoon liittyvää strategiaasi käyttämällä tietojamme sektorin viimeisimmistä ja tulevista jäännösarvoihin vaikuttavista trendeistä
  • Laskemaan autokantasi arvo tasaisin väliajoin
  • Noudattamaan vaatimuksia

Kuusi etua, jotka jäännösarvojen seuraaminen sinulle tarjoaa

Monta autoa

Suunnittele tulevaisuutta

Laske kuukausittaiset leasinghinnat jäännösarvodatamme pohjalta. Julkaisemme joka kuukausi tilastoja siitä, kuinka hyvin tietomme pitävät paikkansa, jotta sinulla on aina kokonaiskuva markkinatilanteesta.

sähköauto

Hallitse kokonaiskustannuksia

Pysy ajan tasalla parhaiden käyttövoimakokonaisuuksien omistamisen kokonaiskustannukset kartoittavan datamme avulla. Yhdistämme alan johtavan arvonalennusdatan tietoon kaikista ajoneuvon juoksevista kuluista, kuten polttoaine ja energia, verot, huollot, korjaukset, kuluminen, renkaat ja vakuutukset. Autamme sinua seuraamaan käyttökustannuksia ja perustelemaan hinnoittelua asiakkaillesi.


Katso alla oleva video

Trouble viewing the video? Click here

EV-volumes

Luotettavat ja asiantuntevat sähköautojen määrä- ja markkinaennustetiedot. Tarjoamme yksilöllisiä, korkealaatuisia ja erittäin tarkkoja sähköajoneuvojen seuranta- ja ennustetietosarjoja.

Lue lisää

Ratkaisumme

Car To Market

Luokkansa johtava konsultointi, jonka keskiössä ovat suunnittelu, rakennusvaiheet ja ajoneuvon lanseeraus.

Residual Value Intelligence

Seuraa käytettyjen automarkkinoiden nousuja ja laskuja. Näin voit maksimoida tulot ja varmistaa voittomarginaalejasi.

Residual Value Monitor

Seuraa, analysoi ja vertaa, miten hyvin kilpailijasi varastot toimivat verrattuna omaasi, sekä paikallisesti että Euroopassa.

VIS

Työkalusi sujuvaan ja tarkkaan ajoneuvon arviointiin. Tee tietoon perustuvia päätöksiä, suojaa voittomarginaaleja ja kasvata liiketoimintaasi.

EV-volumes

Luotettavat ja asiantuntevat sähköautojen määrä- ja markkinaennustetiedot.

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.