Autoliikkeet

Pidä myyntistrategiasi ajan tasalla käyttämällä markkinoiden viimeisintä ja täsmällisintä dataa yhdessä helppokäyttöisessä työkalussa.

Liikkuva auto

Miten voimme auttaa sinua

Tarjoamme yhtä helppokäyttöistä ratkaisua, joka on alusta lähtien suunniteltu sopimaan yrityksesi työskentelytapoihin. Vaihtohyvitysten määrästä tai varaston hallinnasta aina tehtyihin kauppoihin saakka, Autovista tarjoaa työkalut ja datan, joiden avulla teet viisaita päätöksiä, pidät huolta katteestasi ja kasvatat yritystäsi. Saatavilla ympäri vuorokauden yhdessä paikassa millä laitteella tahansa.

Sadetta hämärässä

Miksi käyttää Autovistaa

Olemme luotettava kumppani päivittäisessä työnteossa. Tuhansia dataamme ja näkemykseemme perustuvia päätöksiä tehdään joka päivä. Käyttämällä Autovistaa säästät aikaa päivittäisissä tehtävissä ja teet tietoisia päätöksiä, jotka parantavat yrityksesi kilpailukykyä ja kasvattavat voittojasi.

Autoja rivissä

Myy parhaaseen hintaan

Autovistan jatkuvasti päivittyvä myyntidata antaa ajantasaisen kuvan markkinoista. Viikoittain päivittyvä toimialakohtaisten markkina-arvojen rinnalla se tarjoaa kattavan näkymän ajoneuvojen hintoihin.

Autova rivissä

Tunnista kannattavat varastoajoneuvot

Ajoneuvojen VIN -tietojen hakupalvelumme, johon pääsee käsiksi internetin tai datasovellustemme kautta, auttaa sinua tunnistamaan ajoneuvon varmuudella ennen kuin mainostat sitä verkossa.

  • Pääse maanlaajuiseen myyntidataan vuorokauden ympäri millä laitteella tahansa.
  • Perusta päätöksesi erilaisiin mittareihin, kuten ”keskimääräinen myyntiaika”.
  • Tutki nopeimmin myyvien ajoneuvojen trendejä alueittain.
  • Pysy perillä siitä, mitä ajoneuvoja kilpailijasi myyvät tällä hetkellä.

Autojen keulat

Älykkäämpää varaston- ja riskienhallintaa

Hallitse varastoasi tehokkaasti ja huomaa mitkä ajoneuvot ovat suosittuja, milloin hinnoittelustrategioita kannattaa muuttaa ja miten tunnistaa potentiaaliset asiakkaat. Käyttämällä varastonhallintatyökalumme KPI mittareita saat tärkeää tietoa sekä varastosi yli-/alihinnoiteltuista ajoneuvoista, että myytyjen ajoneuvojen määristä.

Miksi sähköistys ei ole vielä oikein päässyt vauhtiin?

Sähköistys ei ole vielä varsinaisesti lähtenyt liikkeelle monilla Euroopan markkinoilla. Kuuntele kun Autovista Groupin pääekonomisti Dr. Christof Engelskirchen selittää, miksi sähköauto ei ole tällä hetkellä aina sopiva vaihtoehto perinteiselle polttomoottorille.

Watch the video below to find out how we help dealers

Ratkaisumme

VIS

Työkalusi sujuvaan ja tarkkaan ajoneuvon arviointiin. Tee tietoon perustuvia päätöksiä, suojaa voittomarginaaleja ja kasvata liiketoimintaasi.

VIS Web Service rajapinta

Integroi ajoneuvodatamme ja jäännösarvomme palveluihisi ja luo lisäarvoa yrityksellesi ja asiakkaillesi.

Pilot

Paranna kilpailukykyäsi ja voittomarginaaliasi tehokkaan varastohallinnan avulla.

Ajoneuvotyyppien jäännösarvoennusteet

Leasingvuokrien määrittäminen ja jännösarvoennusteiden laskenta.

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.

Trouble viewing the video? Click here