Miksi valita meidät

Viisi syytä valita Autovista

Tarinamme alkoi vuonna 1989. Yli kolmenkymmen vuoden ajan kehitettyjen tutkimusmenetelmien avulla Autovistan luotettava data ja palvelut tarjoavat sinulle kaiken, mitä tarvitset menestyäksesi. Osaamisemme pohjautuu perintöön, ihmisiin, dataan, analytiikkaan ja menetelmiin ja olemme ainutlaatuinen tuki päätöksenteossa, joka mahdollistaa liikevoittosi.

 

Autamme sinua löytämään uusia mahdollisuuksia, ymmärtämään koko ajan haastavammiksi muuttuvia automarkkinoita ja turvaamaan tulevaisuutesi. Tuhannet päätökset päivittäin tehdään käyttäen dataamme ja tietojamme.

1. Tarkka

Teemme monien luotettavien lähteiden perusteella omia riippumattomia arvioita. Tämän ainutlaatuisen lähestymistavan ansiosta voimme tarjota kattavan näkymän markkinoiden toimintaan ja olosuhteisiin ilman vääristymiä tai puolueellisuutta. Lue lisää luokkansa parhaasta tarkkuudesta täältä.

2. Riippumaton

Pysymme riippumattomana ja puolueettomana, sillä Autovista ei ole yhteydessä mihinkään autoalan sidosryhmään, toisin kuin monet kilpailijamme. Siksi voit olla varma siitä, että datamme perustuu luotettaviin tutkimuksiin, ei oman edun tavoitteluun tai yksittäisiin lähteisiin.

3. Helppokäyttöinen

Kehitämme jatkuvasti tietoaineistojamme, jotta ne olisivat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä, jotta sinä voisit tehdä tärkeät päätökset nopeammin ja yhdellä kertaa. Kehitystyö näkyy uudessa arviointisovelluksessamme (käytössä jo UK:ssa sekä Saksassa. Tulossa myös Suomeen), joka tuo yhteen työkalumme helppokäyttöisessä muodossa.

4. Älykäs

Tiimissämme on yli 400 autoalan asiantuntijaa, mukaan lukien toimittajia, datatutkijoita sekä alan johtavia ajattelijoita. Yhdistämällä heidän asiantuntemuksensa tilastoanalyysiin, menetelmiimme ja tekoälyyn, tarjoamme Euroopan luotettavinta hintatietoa päivittäin.

5. Yksilöllinen

Tuotamme dataa ja markkinatietoa, jotka kattavat auton koko elinkaaren suunnittelusta hävittämiseen asti räätälöitynä juuri sinun yrityksellesi. Tarjoamme ratkaisuja muodossa, joka täydentää, palvelee ja parantaa olemassa olevia järjestelmiäsi.

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.