Kattava datamme

Miten voin arvioida ajoneuvoja usealla markkinoilla?

Suurimmista valmistajista pienimpään fleettiin, yksi asia yhdistää asiakkaitamme. He haluavat arvioida ajoneuvon tarkasti. Pienikin vaihtelu hinnoitteluissa voi vaikuttaa huomattavasti kannattavuuteen. Suurista valmistajista pieniin varastoihin, yksi asia yhdistää asiakkaitamme. He haluavat arvioida ajoneuvon tarkasti. Pienikin vaihtelu hinnoitteluissa voi vaikuttaa huomattavasti kannattavuuteen. Tiedämme, että arvoihin vaikuttavat tekijät vaihtelevat aloittain, siksi yhdistämme datasetit antaaksemme asiakkaillemme kontekstit mitä he tarvitsevat saadakseen käsityksen siitä, mikä todella ohjaa arvoja heidän markkina-alueellaan.

Käytämme useita luotettavia lähteitä luodaksemme omat riippumattomat arviomme. Tämä uniikki lähestymistapa tarkoittaa, että voimme tarjota luotettavia, puolueettomia ja kattavia katsauksia markkinoiden tapahtumista ja olosuhteista.

Ratkaisumme

 • Residual Value Intelligence

  Seuraa käytettyjen automarkkinoiden nousuja ja laskuja. Näin voit maksimoida tulot ja varmistaa voittomarginaalejasi.

 • Residual Value Monitor

  Seuraa, analysoi ja vertaa, miten hyvin kilpailijasi varastot toimivat verrattuna omaasi, sekä paikallisesti että Euroopassa.

 • Ajoneuvotyyppien jäännösarvoennusteet

  Leasingvuokrien määrittäminen ja jännösarvoennusteiden laskenta.

 • Car To Market

  Luokkansa johtava konsultointi, jonka keskiössä ovat suunnittelu, rakennusvaiheet ja ajoneuvon lanseeraus.

Takaisin ylös

Kyllä, haluan tietää lisää palveluistanne

Huomioithan, että emme voi vastata yksityishenkilöille ajoneuvojen arvioinnista.

* Pakollinen kenttä


Huomaa, että voimme tarjota tuotteitamme ja palveluitamme vain yritysasiakkaille. Autovistan työntekijä on sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä kertoakseen lisää Autovista tuotteista ja palveluista. Henkilötietojesi käsittely perustuu GDPR:n artiklan 6, luvun 1, kohtaan b) ja f), kuten on kuvattu Autovistan tietosuojakäytännössä.